Sunday, January 15, 2012

Inte lyckats skriva något på några dagar, har vart rätt omotiverad. Älskar på nått sätt att skriva av mig så kände att det var dags nu. Skönt att vara ledig i helgen, ända nackdelen är väl att strula med sovtimmarna. I fredags blev det filmkväll och ett par öl efter jobbet. Slapp bakfylla så det var ju et plus i kanten. Skulle åkt till Dc men det blev inget, gjorde inte speciellt mycket. Igår så var jag allmänt deppig vet inte varför, var inget som var fel så var segt. Tänkte först stanna hemma men sen åkte jag och mötte Denise, Jana, Nathalie och Martina på en pub här i Herndon. Jätte nice pub, man fick röka inne så vi satt där ett tag. Ibland suger verkligen 21 års åldern här, hade kunna sitta där hela kvällen och druckit ett par öl helt klart.

De ville åka till Dc för det skulle vara ett event på en klubb där som heter Argana Lounge. Kände inte alls för att åka med metron så bestämde mig för att köra hela vägen till Dc. Tycker inte om att göra där för det är så svårt och så hittar man aldrig parkering. Lyckades i allafall fickparkera på liten yta mellan två bilar med feting vanen. Det var sådär på klubben, Djn var rätt kass en del musik gick knappt att dansa till. Träffade ett par svenskar där så det var kul. Dansade hela natten tills runt 3 och sedan åkte vi tillbaka hem. Så mycket skönare att åka bil hela vägen tar bara runt en halvtimme att komma hem.

Vaknade nyss och kl är runt 15 så är väl lägligt att gå upp och ta en dusch så man känner sig som folk igen. Får se vad som händer idag ska kanske ta en tripp till Ikea med flickorna. I morgon så är det Martin Luther King Day så barnen är hemma ifrån skolan. Blir jobb mellan 8-18 men det ska väl gå bra.



Martina, Jana, Nathalie

Hanna, Denise

Nathalie, Hanna

No comments:

Post a Comment