Monday, July 2, 2012

Vilken helg, kändes som helgen började redan i torsdags med college party på puben i Fairfax. Ut på klubb i Clarendon i fredags och åkte till Philadelphia i Pennsylvania på lördagen med Jana, Denise och Martina.

Resan ner gick bra, vi var bara lite sega så kom fram väldigt sent. Vi hade gjort bort oss big times, för det första så insåg när vi förskte skriva in addressen i gpsn att något var fel. Hotellet låg visst inte i Philly utan i New Jersey. Som tur var bara 10-15 min från Downtown Philly så det var lugnt men bra jobbat tjejer.. Försökte ringa hotellet och räta ut våra frågetecken om var det låg och passade på och fråga om allt var okej med våran reservation för rummet. Vi fanns inte ens med i systemet men som tur var hade de inte fullbokat och vi fick ett rum.

Sen tänkte vi testa på ute livet men då fick vi veta att det kostade 250 kr enkel resa att åka in till Phily eftersom de måste åka över bron som skiljer Philadelphia och New Jersey och det kostar tydligen skjortan. Så vi tänkte att vi åker och köper lite dricka och sitter på rummer men icke. Alla affärer måste sluta sälja alkohol efter kl 21.00 av någon konstig anledning. Receptions gubben tipsa oss om en klubb som låg med gångavstånd till hotellet så vi traska iväg dit. Tyvärr fick vi inte komma in, så bara att gå hem igen. Kändes som en dag full med motgångar men var ändå kul på något sätt. allt gick bara helt snett.

Dagen efter gick vi upp tidigt, uppvilade eftersom vi gick och la oss skapligt tidigt dagen innan. Sprang omkring Downtown hela dagen i 45 plus. Trodde jag skulle smälla av, fick ett dampanfall för att det var så fruktansvärt varmt, vi gick och svalkade av oss i fontänerna några gånger men inte så överdrivet fräscht. Förövrigt så är Philadelphia ett mycket trevligt ställte, glad att jag åkte dit med tjejerna.

Det som suger hårdare än hårt är att min kamera gick sönder i helgen. Helt död, linsen gåt varken ut eller in och precis innan det hände så var alla bilder bara suddiga. Så antar att det är soptunnan nästa.. Är ledsen för älskar att fota plus att jag vill ha kort från denna tid här som au pair. Tur att man är miljonär så man kan köpa en ny, eller inte..

Nej nu blir det jobb.
Höres


Skön låt jag hörde på radion på väg hem från Philly igår kväll

I ain't no angel
I still got a few more dances with the devil
http://www.youtube.com/watch?v=WO0keYA21oI

No comments: