Tuesday, June 5, 2012

Skypade med mamma på förmiddagen. Ser mörkt ut med Sverige planerna. Varför ska det vara så förbaskat dyrt kan man ju undra... Sveriges nationaldag i morgon också, Heja sverige!!


Var iväg och handlade presenter till trillingarna idag, de fyller 8år om två veckor. Kommer tyvärr missa deras födelsedag eftersom de åker iväg på semester då. Det hela slutade på runt 600 kr så känner mig lagomt pank nu inför semester till Miami. Fyndade en efterlängtad skinnjacka också för 60 spänn, lycklig tjej.

Ska laga lite middag nu till barnen, har tinat upp ett gäng kycklingfiler så ska väl hitta på något gott tänkte jag. Ikväll blir det bio med Denise och Martina i Reston Town Center. I morgon så ska vi ha Girl Scout Party här hemma så städat för fullt hela dagen. Planerade in veckan med brudarna igår när vi träffades på vattenpip-baren. I morgon kväll jag kanske in en sväng till D.C med tjejerna på kvällen eftersom jag slutar så tidigt. Torsdag blir det college party i Fairfax igen, troligtvis in till D.C på någon klubb på fredag. Sist men inte minst Miami på lördag.

hörs då

No comments: