Thursday, May 10, 2012

http://www.alltforforaldrar.se/56kilo/periodisk-fasta-so-far/
http://lchfklubben.se/healthandscience/om-periodisk-fasta
http://fitnessguru.se/periodisk-fasta
Bra inlägg om periodisk fasta!
http://www.alltomlchf.se/
Bra sida om Lchf kost

Fett(!) taggad just nu alltså! Läst ett antal artiklar och känner mig välidgt övertygad. Kör Lchf och periodisk fasta, så äter bara mellan kl 12-20 och sedan fastar i 16 timmar och vad rätt det känns. Jag äter sällan frukost tidigt så känns inte som något problem. Aldrig var speciellt förtjust i frukost tidigt och att inte äta efter kl 20.00 på kvällen låter i mina öron väldigt sunt. 

Lchf har jag ätit några veckor nu och periodisk fasta började jag med för 2 dagar sen. Ska se hur min kropp reagerar om de funkar bra ska jag fortsätta för det känns väldigt naturligt och bra för mig hitills. Har ingen våg här, och blir lätt vågnojig så ska bara känna efter hur jag mår och vad som sker. Jag strävar efter en god hälsa och att må bra, att gå ner i vikt är också ett av mina mål, men främst vill jag känna välbefinnande. Jag vill göra detta till min livsstil inte bara som en diet för en kort period.

Ska kombinera med att motionera minst 3 ggr i veckan på gym, jogging eller Zumba. Skönt att kunna äta och veta att det är okej och att slippa ha ångest efteråt, vilket jag haft lite svårt med. Jag är glutenallergiker så för mig är det naturligt att ta bort pasta, bröd osv iallafall så mår så bra när jag äter Lchf.

Hoppas denna känsla kommer att bestå, känns skönt att skriva ner detta iallafall om jag kommer av mig. Då kan jag gå tillbaka och läsa detta inlägg och kanske än en gång bli lika övertygad!

Önskar mig själv lycka till och klappar mig själv lite på axeln.

No comments: