Wednesday, May 30, 2012

Good day

Fick mycket gjort på morgonen så det kändes bra. Blev en kaffe med Jana i Leesburg innan jobbet, vi planera ihop lite inför helgen, vi ska på en kurs i Baltimore Maryland. Kanske blir nyktert för en gångs skull, hade ju inte skadat skulle man kunna påstå.

Tog med barnen till poolen idag igen efter skolan, haft sol och över 30 plus jag mår så gott i fint väder. Plaskade omkring i några timmar innan vi gick hem och fixade med läxor och städade upp lite i huset. Nu på kvällen var jag ut med Denise i Fairfax och satt på en uteservering till Green Turlte, very relaxing. Så skönt när man kan sitta ute på kvällarna.

Nu är det väl dags att hoppa i säng så jag kanske kan få vakna upp med lite energi i morgon. Ska träffa Jana en sväng i Sterling på förmiddagen. Barnen har fotbollsträning i morgon eftermiddag så tror det kommer bli en bra dag. Vi har funderat lite på att dra till samma ställte i Fairfax som förra veckan i morgon kväll på lite Collage party på en pub men får se hur att blir i morgon.

Får väl säga grattis till syster yster Rebecka som fyller hela 22 år i morgon, miss you

Jag må hon leeeva ut i hundrade år -v-



oh yeah baby

No comments: