Sunday, March 4, 2012

Har vart en bra helg! Idag blev det en sväng till Dc med Ashling och Denise. Körde i Dc, hade först tänkt ta metron med var inte något sugen på det, blir alltid så illamående.. Gick faktiskt riktigt bra, är annars så stressad när jag kör där. Hittade parkering utan problem också. Lättare att köra där när det är ljust plus att det finns mera lediga parkeringar när det är söndag. Vi gick omkring ett tag och såg lite monument. vita huset och avslutade med lunch på Hard Rock Cafe. På vägen hem stannade vi och åt frozen yoghurt, mums.

Vi träffade Martina på Starbucks på kvällen, försökte planera ihop lite för helgerna framöver. Vi har en väldans massa ställen vi vill åka och se. Troligtvis blir det New York igen om 2 helger med Ashling.

Vi ska även försöka åka till:

Tennessee (Nashville)
Pennsylvania (Philadelphia)
Maryland (Ocean City)
Virginia (Richmond)
Maryland (Baltimore)
Massachusetts (Boston)
North Carolina
West Virginia
Virginia Beach

De mesta ligger lagomt nära och till en del ställen kan man åka bara över dagen om man åker tidigt på morgonen och hem på kvällen. Vi kan troligtvis fixa sovplatser på en del ställen också. Har inte någon aning för 5 öre hur jag ska lyckas med detta ekonomisk men man får väl be till högre makter att allt ska lösa sig tillslut.











No comments: