Saturday, January 7, 2012

Åkte till Sky igår och hade en riktigt trevlig fredagskväll. Vi spelade pingis, drack en massa öl, åt popcorn-kyckling och såg på film. Det spåra väl ur lite mitt i natten och vi började köra yoga efter en cd som hon hade, jävligt ostadigt efter ett antal öl men kul.

Åkte hem i morse vid 9 tiden för att göra mig i ordning för nästa äventyr. Jennie hämtade upp mig vid halv 11 och sedan drog vi iväg mot Ikea. Riktigt kul att åka dit, kände mig som hemma när vi provade ektorps soffor och käkade köttbullar med lingonsylt till lunch! Köpte två kuddar, två örngott, choklad, gräddsås, swedish fish och lite batterier. Efter Ikea åkte vi iväg till en outlet som låg i närheten, hitta ett par byxor. Gick omkring i lite affärer och avslutade med en kaffe på Starbucks.

Började att jobba vid 18 och skulle inte sluta förens vid 23. De kom hem tidigare för de hade svårt att få bord på restaurangen så de missa bion. Antar att det är lika bra att lägga sig efter nu så man är pigg i morgon. Ska till Dc i morgon vid 10 tiden med Jana och Martina så ser fram emot det.








2 comments:

EGON said...

haha vad är popcorn-kyckling?

Hanna Andersson said...

Det är typ kyckling som ser ut som popcorn haha det är någon typ frityr smet omkring de också, yummi