Sunday, January 15, 2012

Vill ha helg igen, varför tog den slut så fort? Känner inte alls för måndag, kommer dessutom bli en extra lång jobbdag eftersom barnen inte har någon skola. Känner hur jag skulle behöva ta ett 15 timmars sov-pass eller något liknande.

Idag blev det en lång fett värd sovmorgonon innan jag åkte iväg och träffa Martina och Jana. Vi tog en sväng till Ikea det var trevligt. Satt i Ektorps-sofforna och de åt lite köttbullar, innan vi åkte hem igen tog vi en sväng in på Walmart. Martina fyller år i morgon så vi ska kanske ut och äta middag eller bowla för att fira henne.

Skjutsade Jana hem till våran Lcc, Marcela efter Ikea, hon ska sova där nu eftersom hon är i rematch och hennes värdfamilj vill inte att hon stannar i deras hus. Vilka puckade nötter skulle jag vilja påstå, Jana är så ledsen tycker synd om henne. Hoppas verkligen hon får en ny bättre värdfamilj och helst nära så vi kan träffas igen.

Ska åka iväg till Vienna nu och hämta upp Sky och hennes pojkvän från Mexico. De har vart i New York över helgen. Så antar att det inte blir att lägga sig speciellt tidigt idag heller.



No comments: