Sunday, January 29, 2012

New York var awesooome, as usual! Vi åkte till Dc tidigt på lördags morgonen för att ta bussen till NYC. Kom fram runt kl 14.30 och då gick vi och käkade en sväng innan vi gick till Madison Square Garden. Hittade ett jätte bra ställe där de hade supergod och fräsch buffe. Vi ställde oss i kö för insläpp till konserten vid 17 tiden och det fick skapligt lätt att komma in. Inga större problem och vi hittade våra platser fort också.

Lacuna Coil började spela, de var riktigt bra inte hört mycket av de innan. Kul att upptäcka ett nytt band. Dock spelade de bara i ungefär 20 min så lite för kort. Efter det så drog Volbeat igång, hur bra som helst. De spelade bara bra låtar så jag och Denise stod upp och sjöng med.

Denise och jag delade på ett par öl och det kändes verkligen komplett. Var rätt många som stod och rökte gräs omkring oss så vi tyckte inte det skulle göra så mycket om vi röka våra cigaretter. Vakterna blev lite små sne men det var bara att fimpa och de gjorde ingen större grej av det som tur var. De som stod framför oss gav oss en Cd-skiva på låtar med deras band, vi lyssna på den idag påväg hem från Metron så kan tipsa Isabelle´s Gift. Hittade ett par låtar på Spotify riktigt skön musik.

Motörhead spela efter Volbeat och det var bra drag, inte lyssnat så mycket på de innan men kände igen ett par låtar. Slutligen var det Megadeth, hur bra som helst. Det ända dåliga var att man inte riktigt kunde höra sångaren för det var för dåligt ljud på micken. Allt som allt en sjukt bra konsert, får mig att sakna att spela själv.

Det hela slutade runt 23 tiden och då traska vi iväg till Webster Hall som är en nattklubb dit vi hade förbeställt biljetter. Stannade där och dansa och hade det bra tills de stängde vi 5 på morgonen. Denise blev bjuden på ett antal drinkar så hon blev kanon mot slutet. Efter klubben satt vi och käkade på Mc Donalds ett tag innan vi tog bussen tillbaka till Washington Dc kl halv 7 i morse. Kom hem vid kl 13 och nu så ligger jag rätt död och bara chillar hemma. Blir kudden tidigt ikväll så jag orkar upp och jobba i morgon. Blir 2 dagar med jobb 8-18 för lillkillen har ingen skola så blir hemma med honom.





No comments: