Saturday, December 24, 2011

Denna dag har gått ifrån att till en början vara en av de värsta i mitt liv till att bli hur trevlig som helst. Igår så fick jag och Martina för oss att vi skulle ut på tattobar i Dc. Det var meningen att jag skulle köra för vi visste ingen annan, men sen skulle helt plötsligt Chris dit så han körde oss. Martina och jag fixade oss tillsammans på mitt rum innan han kom och hämta upp oss. Vi stannade ett tag och drack lite vin i hans lägenhet innan vi åkte in till Dc.

Slapp kryssen på händerna och behövde inte betala något inträde. Blev bjuden på drinkar hela kvällen och hade till en början väldigt kul. Mot slutet var det inte så kul längre, blev helt väck och började må illa. Tror någon kanske lagt nått i min drink, för har aldrig blivit så dålig förr.. Hade sån himla tur att Chris körde hem mig även fast jag satt och spydde ner hela hans bil. Pinsamt, känner mig riktigt oansvarig så ska tänka mig för mera i framtiden, vill inte hamna i samma situation igen.

Hade skypeträff i morse med familjen i Sverige och öppna julklappar som vi skickat till varandra. Var kul att få vara med lite i deras julfirande. Stannade på rummet nästan hela förmiddagen. Mådde så fruktansvärt kasst, fick inte ens behålla vattnet som jag drack för att piggna till. Vid tre tiden lyckades jag iallafall ta mig upp för trapporna för att duscha.

Har planerat hela veckan för att bjuda värd-familjen och deras släkt på lite svensk julmat så ställde mig i köket och försökte få till allt. Lyckades göra egen rödbetssallad, köttbullar, ägghalvor, kokt potatis, rökt lax och ställde fram en burk sill! Fick mycket beröm för maten så det var kul. Kändes nästan som en komplett julbord. Saknade lite julmust och någon god ost! Rödbetsalladen tog min värdmammas systers fru med sig hem för de tyckte den var så god. De bjöd på friterad fisk, sås och någon slags potatisgratäng, var väldigt gott.

Vid klockan åtta var det dags att öppna julklappar. Var hur mycket paket som helst eftersom morfarn, mormorn och sytern med familj var där. Jag fick 50 dollar present kort på Target och ett jätte fint halsband av min värdfamilj. Av mormorn fick jag 25 dollar, ett kort där det stod att de var så tacksamma att jag tog så bra hand om deras barnbarn, duschtvål och bodylotion. De är för fina alltså, så himla glad att jag fick spendera den här dagen med de.

Vid halv 12 på kvällen åkte vi iväg till kyrkan för att gå på mässa, var skapligt trött men ville ändå vara med. Vill se hur de firar jul och hur allt går till. Var så vackert med musiken och kören. Mycket är dock på latin så fattar inte ritkigt vad de sjunger eller pratar om.

Tidigt i morgon blir det julklapps-utdelning igen för då har nämligen tomten besökt oss. Barnen har ställt fram kakor och mjölk till tomten nu på kvällen. I morgon eftermiddag ska vi fira hemma hos farmorn där värdpappans släkt kommer att vara. Hoppas på en god natts sömn nu och ser fram emot morgondagen!

God Jul till er alla!

No comments: