Sunday, December 25, 2011

Har nu firat min första amerikanska jul. Blev väckt i morse för julklapps-utdelning, tomten har nämligen vart här inatt! I min julstrumpa som värdfamiljen satt upp åt mig låg det 25 dollar biopresentkort, 15 dollar på Mc Donals och en massa choklad. Barnen fick hur mycket paket som helst, en massa wii-spel, kläder osv. Var riktigt kul att se hur glada de blev för alla presenter.

Efteråt blev det stor frukost, mormorn och morfarn sov här inatt så vi var riktigt många. Blev bacon, ägg, jordgubbar och en massa annat gott. Mått lite halv klent idag också och var trött eftersom vi kom hem från kyrkan så sent inatt. Så efter frukosten smög jag ner på rummet och vila lite.

På eftermiddagen gjorde jag mig i ordning och sedan åkte vi iväg till farmorn som bor i Fairfax. Där var även min värdpappas syster och bror med deras familjer. Åt en riktigt god middag blev potatismos, sås, skaldjursgratäng och en god stek. Till efterrätt blev det mintcheesecake och tårta.Var även där julklappsutdelning, farmorn hade en riktigt häftig julgran med guldiga julkulor som snurrade. Tog inga kort där för kände att jag ville ligga lite lågt. vi var så mycket folk. Vi kom hem vid 12 tiden och har haft en trevlig dag. Ledig i morgon och det känns rätt gött.

Var lite allmänt nere idag, tänkt mycket på morfar som gick bort på juldagen..

Detta lagade jag till värdfamiljen på Christmas Eve, 24 December

Julstrumporna som var fyllde med ppresenter i morse, 25 December

Mina värd-barn har vart så duktiga

Vi hade ett religöst tema på Christmas Eve
Vissa saker skulle vara på bordet t.ex. honung, vitlök
Innan vi började äta middag så fick alla en oblat med honung på
( samma som man får när man tar nattvarden i kyrkan ) 


Roliga bestick-hållare som mormorn sytt

Några av klapparna som delades ut 24 Decemeber

Martina och Jag i fredags