Monday, December 5, 2011

Seriöst vad kommer den här äckliga ångesten ifrån? I morse trodde jag att det var en sån där normal måndags-ångest men är fortfarande helt nere.. Ingeting alls är fel så borde inte känna såhär, hoppas verkligen att jag slipper detta i morgon.

Var till posten idag och lyckades sända iväg en hel del, kostade runt 400 kr men det var det värt. Höll på att backa in i en annan bil när jag skulle köra därifrån. Fråga mig inte hur för jag kollade bakom mig 2 ggr innan jag körde. Tog alldeles för lång tid på posten så kom en minut för sent hem. Lyckades hamna bakom skolbussen och dem kan inte släppa av killen om inte jag är där. Stängde av bilen och sprang till bussen och försöker få dem att förstå att jag är bakom med bilen. De var i allafall snälla och rullade upp killen till husdörren. Pinsam man är men inte lätt att vara bäst varenda dag. Åkte iväg på physical therapi och efter det hämtade vi de andra barnen på skolan.

Jobbade till 19 idag och efter det gick jag ner på rummet och sov. Smidigt lixom, hur ska jag nu kunna sova inatt. Vill bara att denna måndag ska ta slut så ska tvinga mig i säng igen. I morgon ska jag träffa en svensk tjej som heter Jennie. Ska möta upp henne på Tysons corner vid 10 tiden så hoppas det blir trevligt.

Nu har jag och Martina bokat hotel i New York för den 17 december,Ymca Westside Hotel blev det. Ser verkligen fram emot den helgen, kommer bli så fint att se NY julpyntat. Försöker övertala Sarah och Johan att komma ner och fira nyår med mig men det är så tråkiga. Om någon annan vill komma ner så är dem välkomna!




En sån här godiskalender fick jag och alla barnen av mormorn när vi var i Pennsylvanina, söt mormor!


Satt upp julgranen i helgen. Barnen har pyntat den, riktigt fin när det är mörkt för då lyser alla de färgade lamporna! Har fått mary kay julklapparna till mina värdföräldrar, förinslaget göttans.

 

3 comments:

Anonymous said...

Vi har väl alla sånna dagar? Det kommer nya dagar med nya plågor, Hanna! Njut av att du snart får packa väskan till en helg i New York, en världsmetropol!

Puss mammi

Sarah Gruddpers said...

hannnnna jag är inte tråkig :((( du kan vara själv :))

Men du, jag vill träffa dig!
Btw, så har en pappa hört av sig på mail och de bor i brooklyn, NY!
Synd ba att han inte är medlem någostans (tror ag iaf inte). haha :D

Cecilia Christiansen said...

Jobbigt med sådana dagar. :/ Det ser i alla fall väldigt julmysigt hos dig, inte som mitt lilla studentrum haha!
Hoppas att du får det fantastiskt i New York!
Kram