Sunday, October 23, 2011

Haft en underbar ledig söndag! Hade till att börja med en riktigt skön sovmorgon, gick upp runt kl 10. Sedan var det bara att göra sig i ordning för att åka och hämta upp Sky och Jessika. Vi tog en tripp till Tysons Corner och shoppade i flera timmar.

Har fyndat en mörkgrön kappa, en varm mysig beige kofta, mysiga varma sockor, mönstrade strumpbyxor, örhängen, underkläder, halsband och en snygg svartvit tunika. Vi avslutade shoppingen med att äta middag på en restaurang med typsik amerikans mat. Kan helt ärligt säga att jag ätit den godaste hamburgaren i hela mitt liv, for sure. Det var en tjock god saftig hamburgare med cheddarost, bacon, bbq sås, tror det var lite vit kål på den också! Till detta serverades strips med vitlöks smak. Drack en helt perfekt jordgubbs lemonad till detta. Svår klådd middag kan jag lova och det bästa, det var inte speciellt dyrt.

Körde hem Sky och Jessika runt 6 tiden. Hann inte hem innan det var dags att hämta upp Josefin, Jana och Martina för att åka till lcc mötet. När vi kom dit så fick vi åka hölas genom skogen för att komma till ett annat ställe med lägereldar och massa små lampor som var fäst i träden. Det var mysigt, vi gjorde smores vilket på ett ungefär innebär att man grillar marshmallows och klämmer ihop den mellan två kex med lite choklad. Var mycket gott och det var så mysigt att sitta runt elden för det var mörkt och kallt ute. Vi skulle även gå ut på ett stort mörkt, blött fält för att hämta en liten pumpa. Träffade en trevlig svensk tjej där, skönt att för ovanlighetens skull kunna prata svenska med någon.

När mötet var slut skulle jag skjutsa hem alla igen fick en extra i bilen, en ny tjej från Tyskland som heter Larissa. Hon bor lite utanför Herndon så blev en väldigt lång runda innan jag kom hem.

Mycket nöjd med denna dag, haft så kul. Pratat med så mycket olika folk, shoppat, skrattat, ätit god mat, kan inte bli mycket bättre!
 Jessika, Sky, Jana, Nathalie, Martina, Hanna, pumporna
Vi fick lov att ha namnlappar!
(Ny grön kappa)

Gillar älgen i klädaffären
Makes me feel like home

No comments: